Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar


Hudsjukdomar i Malmö

Hudsjukdomar i Malmö

Det finns totalt 4 hudläkare eller hudkliniker som kan hjälpa dig med hudsjukdomar, utslag eller eksem i Malmö där flera av dessa hudexperter har lång erfarenhet av många olika hudsjukdomar. Det kan vara svårt att hitta den bästa hudläkaren i Malmö just för den hudsjukdomen som du drabbats och som dessutom har tid att ta emot dig omgående.

En klar fördel är om du dels vet vilken hudsjukdom du har men också vilken läkare som är specialist på den hudåkomman. Det går också att läsa mer om olika hudsjukdomar på nätet men också se vilken hudläkare som publicerat vetenskapliga papper om olika hudsjukdomar.

Då det finns flera hudkliniker eller hudläkare i Malmö som erbjuder stöd och hjälp om du drabbats av en hudsjukdom är det bra att kontakta några av dem i Skåne eller kolla på internet gällande deras inriktning beträffande hudsjukdomar. Innan du ringer till en hudspecialist är det bra om du vet vilka hudbesvär som du drabbats av men också att du tydligt kan formulera de symptom som du fått av hudåkomman. Viss info kan du få om hudsjukdomar genom att kolla webbsidor hudkliniker eller hos Vårdguiden - 1177.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt hudläkare på hudsjukdomar i Malmö genom att kolla med någon hudklinik nedan samt kontakta närmaste vårdcentral eller sjukhus:


Alla experter på hudsjukdomar och eksem i Malmö

Slottsstadens Husläkargrupp

Fågelbacksgatan 11

217 44 Malmö

Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning

Malmborgsgatan 4

211 38 Malmö

Victoria Vård & Hälsa

Höjdrodergatan 19

212 39 Malmö

Laser & Dermatology Consulting in Sweden AB

Själbodgatan 10

211 35 Malmö