Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar


Hudsjukdomar i Solna

Hudsjukdomar i Solna

Det finns totalt 3 hudläkare eller hudkliniker som kan hjälpa dig med hudsjukdomar, utslag eller eksem i Solna där flera av dessa hudexperter har lång erfarenhet av många olika hudsjukdomar. Det kan vara svårt att hitta den bästa hudläkaren i Solna just för den hudsjukdomen som du drabbats och som dessutom har tid att ta emot dig omgående.

En klar fördel är om du dels vet vilken hudsjukdom du har men också vilken läkare som är specialist på den hudåkomman. Det går också att läsa mer om olika hudsjukdomar på nätet men också se vilken hudläkare som publicerat vetenskapliga papper om olika hudsjukdomar.

Då det finns flera hudkliniker eller hudläkare i Solna som erbjuder stöd och hjälp om du drabbats av en hudsjukdom är det bra att kontakta några av dem i Stockholms län eller kolla på internet gällande deras inriktning beträffande hudsjukdomar. Innan du ringer till en hudspecialist är det bra om du vet vilka hudbesvär som du drabbats av men också att du tydligt kan formulera de symptom som du fått av hudåkomman. Viss info kan du få om hudsjukdomar genom att kolla webbsidor hudkliniker eller hos Vårdguiden - 1177.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt hudläkare på hudsjukdomar i Solna genom att kolla med någon hudklinik nedan samt kontakta närmaste vårdcentral eller sjukhus:


Alla experter på hudsjukdomar och eksem i Solna

Norvia Kliniken

Armégatan 29

171 71 Solna

AB To Care Solna Sundbyberg

Englundavägen 9

171 41 Solna

Capio Vårdcentral Solna

Hannebergsgatan 41

171 68 Solna