Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar


Hudsjukdomar i Uppsala

Hudsjukdomar i Uppsala

Det finns totalt 10 hudläkare eller hudkliniker som kan hjälpa dig med hudsjukdomar, utslag eller eksem i Uppsala där flera av dessa hudexperter har lång erfarenhet av många olika hudsjukdomar. Det kan vara svårt att hitta den bästa hudläkaren i Uppsala just för den hudsjukdomen som du drabbats och som dessutom har tid att ta emot dig omgående.

En klar fördel är om du dels vet vilken hudsjukdom du har men också vilken läkare som är specialist på den hudåkomman. Det går också att läsa mer om olika hudsjukdomar på nätet men också se vilken hudläkare som publicerat vetenskapliga papper om olika hudsjukdomar.

Då det finns flera hudkliniker eller hudläkare i Uppsala som erbjuder stöd och hjälp om du drabbats av en hudsjukdom är det bra att kontakta några av dem i Uppland eller kolla på internet gällande deras inriktning beträffande hudsjukdomar. Innan du ringer till en hudspecialist är det bra om du vet vilka hudbesvär som du drabbats av men också att du tydligt kan formulera de symptom som du fått av hudåkomman. Viss info kan du få om hudsjukdomar genom att kolla webbsidor hudkliniker eller hos Vårdguiden - 1177.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt hudläkare på hudsjukdomar i Uppsala genom att kolla med någon hudklinik nedan samt kontakta närmaste vårdcentral eller sjukhus:


Alla experter på hudsjukdomar och eksem i Uppsala

Aleris Vårdcentral Ingrid Marie

Götgatan 3

753 15 Uppsala

Årsta vårdcentral

Sparrisgatan 1

754 46 Uppsala

Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum

Bredgränd 18

753 20 Uppsala

Svartbäckens vårdcentral

Svartbäcksgatan 52A

753 33 Uppsala


Fler som kan hudsjukdomar och hudutslag i Uppsala

Flogsta vårdcentral

Flogstavägen 95

752 72 Uppsala

Gränby vårdcentral

Marknadsgatan 1

754 60 Uppsala

Kungsgärdets vårdcentral

S:T Johannesgatan 28

752 33 Uppsala

Husläkargruppen

Wallingatan 10

752 24 Uppsala


Ännu mer hjälp med hudsjukdomen i Uppsala

Fålhagens vårdcentral

Säbygatan 5

753 23 Uppsala

Eriksbergs vårdcentral

Granitvägen 5

752 43 Uppsala