Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar


Hudsjukdomar i Göteborg

Hudsjukdomar i Göteborg

Det finns totalt 7 hudläkare eller hudkliniker som kan hjälpa dig med hudsjukdomar, utslag eller eksem i Göteborg där flera av dessa hudexperter har lång erfarenhet av många olika hudsjukdomar. Det kan vara svårt att hitta den bästa hudläkaren i Göteborg just för den hudsjukdomen som du drabbats och som dessutom har tid att ta emot dig omgående.

En klar fördel är om du dels vet vilken hudsjukdom du har men också vilken läkare som är specialist på den hudåkomman. Det går också att läsa mer om olika hudsjukdomar på nätet men också se vilken hudläkare som publicerat vetenskapliga papper om olika hudsjukdomar.

Då det finns flera hudkliniker eller hudläkare i Göteborg som erbjuder stöd och hjälp om du drabbats av en hudsjukdom är det bra att kontakta några av dem i Västergötland eller kolla på internet gällande deras inriktning beträffande hudsjukdomar. Innan du ringer till en hudspecialist är det bra om du vet vilka hudbesvär som du drabbats av men också att du tydligt kan formulera de symptom som du fått av hudåkomman. Viss info kan du få om hudsjukdomar genom att kolla webbsidor hudkliniker eller hos Vårdguiden - 1177.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt hudläkare på hudsjukdomar i Göteborg genom att kolla med någon hudklinik nedan samt kontakta närmaste vårdcentral eller sjukhus:


Alla experter på hudsjukdomar och eksem i Göteborg

Citysjukhuset +7

Lilla Badhusgatan 2

411 21 Göteborg

Husläkarprojektet i Göteborg

Rosenlundsgatan 4

411 20 Göteborg

Närhälsan Gibraltargatan vårdcentral

Gibraltargatan 1C

411 32 Göteborg

Hudläkarspecialisten

Kungsgatan 10B

411 19 Göteborg


Fler som kan hudsjukdomar och hudutslag i Göteborg

Wrennö Husläkare, Lars

Tuve Torg 8B

417 45 Göteborg

Husläkaren Änggården,

413 46 Göteborg

Ghm Göteborgs Hudläkarmottagning AB

Drottninggatan 37

411 14 Göteborg