ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning - Hjälp med hudsjukdomar & hudåkommor
Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar
Hudsjukdomar - Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning

Hudsjukdomar hos Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning i Malmö

I Malmö finns det 4 läkarkliniker som har duktiga hudläkare vilka kan hjälpa dig om du drabbats av någon hudsjukdom, eksem, blåsor eller annan hudåkomma varav Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning är en av dem. Både specialitet inom hudsjukdomarna och tillgängligheten på bra hudläkare kan variera mellan de olika sjukhusen och privatklinikerna som arbetar med hudsjukdomar och därför kan det vara bra att höra med flera sjukhus i Skåne eller enbart i Malmö om du är osäker på att du fått bra hjälp med dina hudproblem.

Då du kontaktar någon som är bra på hudsjukdomar är det ändå bra att vara lite påläst gällande möjliga orsaker till symptomen och även fundera på hur dina symptom yttrar sig. En hel del nyttig fakta om olika hudsjukdomar, utslag och orsaker till klåda kan du hitta på vissa hudklinikers hemsidor eller på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera som är duktiga på hudsjukdomar i Malmö är det bra att undersöka deras olika inriktningar men börja med att höra efter med Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning först.
Bäst är att kontakta Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning för att få hjälp med hudsjukdomar på följande sätt:


Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning

Malmborgsgatan 4

211 38 Malmö

040-35 02 00