ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Aleris Vårdcentral Ingrid Marie - Hjälp med hudsjukdomar & hudåkommor
Hudsjukdomar - Mer detaljer och information om hudsjukdomar
Hudsjukdomar - Aleris Vårdcentral Ingrid Marie

Hudsjukdomar hos Aleris Vårdcentral Ingrid Marie i Uppsala

I Uppsala finns det 10 läkarkliniker som har duktiga hudläkare vilka kan hjälpa dig om du drabbats av någon hudsjukdom, eksem, blåsor eller annan hudåkomma varav Aleris Vårdcentral Ingrid Marie är en av dem. Både specialitet inom hudsjukdomarna och tillgängligheten på bra hudläkare kan variera mellan de olika sjukhusen och privatklinikerna som arbetar med hudsjukdomar och därför kan det vara bra att höra med flera sjukhus i Uppland eller enbart i Uppsala om du är osäker på att du fått bra hjälp med dina hudproblem.

Då du kontaktar någon som är bra på hudsjukdomar är det ändå bra att vara lite påläst gällande möjliga orsaker till symptomen och även fundera på hur dina symptom yttrar sig. En hel del nyttig fakta om olika hudsjukdomar, utslag och orsaker till klåda kan du hitta på vissa hudklinikers hemsidor eller på Vårdguiden - 1177. Eftersom det finns flera som är duktiga på hudsjukdomar i Uppsala är det bra att undersöka deras olika inriktningar men börja med att höra efter med Aleris Vårdcentral Ingrid Marie först.
Bäst är att kontakta Aleris Vårdcentral Ingrid Marie för att få hjälp med hudsjukdomar på följande sätt:


Aleris Vårdcentral Ingrid Marie

Götgatan 3

753 15 Uppsala

018-611 09 40